Thursday, May 5, 2011

kpop disaster? aiyoh..

annyeonghaseyo!!! haha..
assalamualaikum..

baru2 ini terkecoh dunia Malaysia dengan kumpulan beberapa kumpulan 'kpop' (lah konon) Malaysia yang pertama.. ramai yang mengkeji..ramai yang mencaci..aku pun mencaci...

bukan x suka dengan idea diorang ni..tapi xberapa nak setuju lah rasanya..hehe..
kpop ke mpop?? haddoi mana satu yang korang nak pakai?
boleh ke orang melayu muka buruh kasar nak jadi macam muka org korea yang jambu2??? ahahahha...

kumpulan yang dimaksudkan adalah 24:7 dan gula-gula....nama tah apa2.. kpop la katakan..blueekk..cemaq la weih!!!

gambaq bawah ni suju..depa (24:7) lagi seksi dari suju baq hang..haha..

gula-gula ni baq hang..sama lawa sama cantik ngan SNSD..kaki depa sama panjang..haha
snsd

bukan lah nak menambah blog2 yang dok kutuk group2 ni..
tpi kalau dah tau orang xsuka tu..cuba lah cari inisiatif lain..astaga..
gunalah identiti sendiri..xpayahnye nak tiru group2 korea lain..xpayahnye nak seksi sangat..pakai tudung pun xpe..janji pandai nyanyi.nari n comel..gua pun layan beb..hehe

kesian diorang siap ada group anti diorang lagi..haha

siap ada ahli 24:7 yang muka macam bangla kontrak nak jadi kpop gak??ayoh..mcm mana tuh..huhu..
ada yang guna nama taemin (nama ahli group shinee) padahal nama sebenar die tameen ja..haha(fakta xdapat disahkan)..

dahla korang 24:7, gula-gula oi..belajar menari dulu...belaja nyanyi dulu..ambik gambar,promotion gempak bagai..addoi...sedih2... 

lagi satu nak suruh korang tengok video dia 24:7 ni nari...macam haram..ptuih!!..macam monyet!! kikiki

hampa tengok depa menari

hampa banding lak ngan budak2 siam ni..walaupon pakai baju pinjam mak bapak..muka xmandi..miming tah apa2..tapi depa menari lagi better than group bongok tu..haha..

dahlah..nilai sendiri..bye2...kikiki...apa lah nak jadi..

p/s: baik macam group dynda ni...ada identiti sendiri..boleh nyanyi+menari..kira ok la tu..hehe =p

dynda

No comments:

Post a Comment