Friday, May 6, 2011

24:7 sudah mengaku kalah

amacam sama dak macam body 247??haha (2pm)


wallo... belum apa2 sulah mengaku kalah ka??haha

assalamualaikum..

terngiang-ngiang lagi sketsa maharaja lawak kumpulan jambu tadi..memang paling lawak habes lah walaupon xdak motif langsung..hahhahhaaha..pastikan korang download video jambu esok k.kikiki


okeh berbalik kepada tajuk kita..
apakah yang dimaksudkan dengan tajuk di atas??

hehe XD

yang sebenarnya kumpulan gilaan ramai ni udah mengalah dalam isu menggelarkan diri mereka sebagai artis kpop ni..kuang3..

kronologinya:~~~

1. ya kami memang ingin mengetengahkan muzik kpop kepada peminat-peminat muzik di Malaysia ni..... dan selepas mendapat kritikan2 dari ratusan manusia, ( yang paling best aku penah baca kritikan " xpayahla nak buat muka2 kiut kat malaysia ni..iklim kita xsesuai..korea sejuk..kita panas..toreh getah saja" kikiki).... mereka pun menegaskan...

2. errr...sebenarnya K itu adalah keindahan... jadi maksud kpop bagi kami ialah 'keindahan pop'...nak haram....hehehe..dan setelah mendapat lagi kritikan dari jutaan manusia pula..nescaya mereka berkata begini..

3.
baiklah kami bukan lagi KPOP..Kami adalah MPOP.sila terima kami dengan positif...terima kasih..

MPOP????
apakebenda pulak tu...pandai2 ja buat..haha
dah xdak keja lain dahka nak buat..tubuh kumpulan nasyid ka..boria ka..dikir ka...xsesuai la nak wat mcm ni..
orang cina yang muka ala2 korea pon xbuat..ni hampa lak tergedik2 nak buat kumpulan mcm ni..

siap tukaq nama kepada Max 247 dah..nak kaver malu la tu..hehe.ni mesti idea dia ni...ni la manager dia...comei ouh!! hehe


haritu kpop hampa kata keindahan pop... kali ni mpop apa pulak?? mangkaq pop??hehe...
poyo xhabes teruk pulak kan..eeeee

haa...lagi satu sebelum aku lupa nak tunjuk satu lagi video depa...kot2 la hampa semua berkenan kan..mana nak tau... taste orang lain =p..kahkahkah..



time ni depa practise menari untuk lagu single first depa cinta247..bluek..tapi aku tengok sama ja tarian dengan video first depa hat aku tunjuk dulu...sikit ja lain...apa barang..menari satu jenih tarian untuk semua lagu..terhincut sana tergolek sini..lagu berteraboq...hhehe..

dahla...xmau kutuk banyak2...wat dosa ja..hehe...
satgi benci sangat lama2 jadi suka...takot aku...
last dah kot tulis pasai depa...selamat maju jaya tq baca!!! =D

p/s: xdak mood study anat..penat..terencat..tebainya buku anat..huhu =.=

layan ni lagi bagus lah..siyes ni smart..tngok la...team wakil malaysia ni..

No comments:

Post a Comment