Wednesday, October 5, 2011

kawan2 aku semua berblogging skarang..yeah!



bercakap pasal blog ni..makin ramai kawan2 aku yang dah ada blog neh..serammeyh! haha

mungkinkah satu hari nanti laman sosial maya bertukar dari facebook ke blogger??mungkin berlaku benda ni..haa..

sapa tau rezki bloger..fb pun da start boring da..bagi aku la..haha..

lagipun ramai rakan2 kelas aku dah berblogging dah ni. bestla..leh bukak kelab blogger unikl mestech kan??hehe

saja ja post entri ni nak promote blog kawan2 aku... hehehe.. hidup blogger! =D

sila tekan link dibawah kalo nak tengok blog2 baru dak2 mestech..tp ada yang lama dah pun..hehe

blog azrul akim -(akim punye)


blog che o or che faiz =D


abe wie or ahmad sabri..or si politik man..hehehe


ikaema wa eman or eman (syabab)

4 comments:

  1. salam empunya blog yg cute lagi montel nie
    ase cam nak sepak2 je an...
    tang ayat si politik man..hahahahahaha

    papepun thanks 4 promote blog aku yg xseberapa itu...kih3~~~~~

    wassalam

    ReplyDelete
  2. ehehe..jangan la puji lebih2 sedare.. =p..sepak laju2 sikit.hahaha

    ReplyDelete
  3. link ak tade pown..!! sedih gini.. tanak kawan amar.. haha

    ReplyDelete