Monday, July 18, 2011

untuk apa..saya konfius..

gambar sekadar hiasan dan tiada kena mengena..hehe


Untuk makluman semua post ini bukan hendak menyentuh isu2 politik..tidak! saya bukan pembangkang!
tetapi hanya berdasarkan kekeliruan dan kesangsian yang ingin dilahirkan kepada pemimpin negara yang dicintai..

baru2 ni kita tau PM kesayangan kita telah berkunjung ke London untuk mengeratkan lagi hubungan silaturahim dengan Kota London..

itu memang tindakan yang bijak lah..
ya kita tahu PM ada bertemu dengan Queen Elizabest! yang kita tahu adalah nenek segala illuminati dunia..
xfaham sila rujuk (the arrival).hehe

satu lagi yang saya tidak faham adalah berkaitan dengan lawatan pm ke rom untuk bertemu dengan pope benedict..
untuk apa xtau??

dan daripada keratan akhbar harian metro berbunyi seperti berikut: lawatan adalah bertujuan untuk mengeratkan lagi hubungan dengan takhtasuci..

TAKHTASUCI?? apa itu?

untuk pengetahuan Roman Vatican adalah penyumbang dana terbesar kegiatan masonic di seluruh dunia..
dan pope adalah ketua besar roman vatican ni..


so nanti saya berharap pm kita menjelaskan tujuan beliau berkunjung ke rumah pope..
harap tiada agenda tersembunyi..
freemasonry telah beberapa kali disebut di dalam parlimen..

adakah ia benar telah menguasai Malaysia??

aku pon xtau..hehe..

keratan akhbar:


KUALA LUMPUR, 11 Julai — Kabinet telah memberikan perakuan kepada Datuk Seri Najib Razak yang akan mengunjungi Pope Benedict XVI di Rom pada 18 Julai ini dan membincangkan usaha mengadakan hubungan diplomatik dengan ketua Gereja Roman Katolik itu.
Pegawai pentadbiran Najib memberitahuThe Malaysian Insiderbahawa Kabinet telah memperakui kunjungan perdana menteri ke Castel Gandolfo — lokasi Pope Benedict(gambar) akan menghabiskan musim panasnya, selepas Najib secara peribadi menemui delegasi perintis ke Malaysia yang diketuai Ketua Biskop Leonardo Girelli Mei lalu.
Sumber itu juga menjelaskan bahawa ia bukannya lawatan peribadi sebagaimana dilaporkan sebelum ini memandangkan Najib akan diiringi oleh beberapa menteri Kabinet.
The Malaysian Insider difahamkan Menteri Luar Datuk Seri Anifah Aman, Menteri di Jabatan Perdana Menteri Tan Sri Dr Koh Tsu Koon, Menteri di Jabatan Perdana Menteri Datuk Seri Jamil Khir Baharom dan Menteri Industri Perladangan dan Komoditi Tan Sri Bernard Dompok, yang juga seorang Katolik, akan bersama dalam rombongan Najib.
“Datuk Seri telah mengusahakan agenda Muslim sederhana sejak tahun lalu, jadi secara logik perlu diadakan hubungan formal, khususnya sejak Iraq sudah pun ada tetapi Malaysia belum lagi,” kata sumber itu.
Sumber itu juga berkata wakil bukan kerajaan akan menyertai delegasi itu iaitu Ketua Biskop Kuala Lumpur Tan Sri Murphy Pakiam.


sekadar sorotan untuk anda:

terdapat banyak lodge atau rumah ibadat freemasonry di malaysia..dan rata2nya di bandar besar.

Kuala Lumpur: 3 lodge
Pulau Pinang: 1 lodge
lpoh: 1 lodge
Kuantan: 1 lodge
Kuching: 2 lodge
Port Dickson: 1 lodge
Port Klang: 1 lodge
Taiping: 1 lodge
Kota Kinabalu: 1
lodge




lodge Johor






Lodge di Pulau Pinang












































p/s: sila tekan link ini untuk ketahui something yang maybe tidak dapat diterima oleh anda..tengok dengan teliti apa maksud link ini.tengok tajuk di atas sekali dan cari malaysia.bukan saya yang buat laman web tersebut..sekadar berkongsi pendapat..sekian. kalau ada salah maafkan saya =)


>>http://www.lebanonlodge.com/famous.html#Malaysia<<

No comments:

Post a Comment